Nyheter av och om

Lonely. (020329)

Har hunnit flytta två gånger sen sist jag uppdaterade här. Bodde ett tag på Gärdet och nu delar jag en fin trea med Charlotta. Har hunnit resa två gånger i år. Först for jag till Irland en vecka, ooh det var otroligt vackert där! Och förra månaden tog jag en veckas semester och flög över till Kreta. OOoh det var otroligt vackert där ;) Föredrar dock Irland, även om maten var godare och vädret bättre på Kreta. Anders är en lite spjuver som har nästlat sig in i mitt liv. Oooh va söt han är! *s* (010904)

Hm..saker och ting förändras..har flyttat ifrån Patrik som numera är mitt x och bor själv i en andrahandslya i Haninge. Jobbar numera för Manpower, men våga inte kalla mig för Nisse! *hotfull blick* Solen skiner och hösten är på intåg, trädens löv kommer snart att skifta i olika färger och jag tycker det vackert att se! Så njut av livet, det gör jag =) Sen tycker jag det är lite pinsamt att det står "Vampyrica" lite överallt på den här sidan, men det är väl smällar jag får ta antar jag..haha! (000913)


Att vinna priser är alltid bra för självförtroendet sägs det..men ibland undrar jag om det inte går för långt?! Jag ska inte klaga utan bara tacka o ta emot. Jag har nämligen kommit trea i en omröstning som tog plats på Exilen, se där! Jag fick brons i kategorin "Snyggast kvinnliga chattare". Ifjol kom jag på hela första plats, vilket skämt! *garvar* Nåväl, hela vinnarlistan finns på Wolfs sida. (980325)

Har just varit i Stockholm och huserat en vecka hos min pojkvän Patrik! Väldigt trevligt med tanke på att jag tänker flytta ner dit en vacker dag! Fyllde 23 den 15 mars, och det var en av anledningarna till varför jag åkte till Stockholm. Ville fira min födelsedag med pojken, som i sin tur blev 24 samma dag! Nån som glömde att gratta mig?! *s* Jag tar fortfarande emot presenter! ;) Tillbringade en dag med min vän Johanna som även bjöd mig och Patrik på middag. Och det var inte lite mat heller! Förrätt, varmrätt och hemmagjord rulltårta till efterrätt! Mums va god sallad hennes kille hade gjort! Fram för fler karlar i köket! :)

C-uppsatsen har äntligen blivit klar och godkänd! Den kommer så småningom att läggas upp här på nätet, så att den som vill ska kunna ladda ner den. Vad den handlar om? Kommunikation och kärlek över Internet, jag gissar att det är ett ämne som du är intresserad av! *smile* (980220)

Senast uppdaterad 020329